publicaties

rechter 2022a smallrechter 2023a smallBN De Stem Kunstroute

VOC11_Santiago_de-Compostella (1)

 

 

Ik heb Ansje leren kennen als veel meer dan een betrokken stoelmasseuse. In vaak minder dan 15 minuten vlogen de gesprekken de diepte in. De geestelijke ontlading tijdens de hectiek van alle dag, was misschien nog wel opmerkelijker dan de fysieke ontspanning. Ansje behoort tot de besten in haar vakgebied!

Ronald van den Heerik, adviseur ruimtelijke ontwikkeling, beleidsmedewerker sport/recreatie

De contacten met Ansje waren meer dan de als zeer prettig & effectief ervaren stoelmassages: zij vormde een luisterend oor en kwam met regelmaat met spontane adviezen naar aanleiding van de “top of mind” onderwerpen die tijdens onze stoelmassage-gesprekken terloops langs kwamen.

Eva Eigenhuijsen , adviseur Project en watermanagement

Ik heb veel aan de gesprekken met Ansje gehad, breng het ook in praktijk, soms wel met vallen en opstaan, maar dat mag. Ik voel mij goed en het belangrijkste is dat ik van mijzelf hou, daar gelukkig mee ben en dat ik er mag zijn!!! En dat in slechts 2 sessies, kleine stappen, maar wel grote stappen!

Cor R.

Ik ben Tim, 26 jaar uit Breda.

Toen ik met Ansje 2 jaar geleden op mijn werk toevallig aan de praat raakte wist zij bij mij een gevoelige snaar te raken. Het was een spirituele connectie die ik voelde en wat mij het vertrouwen gaf om, als ik het eventueel nodig zou hebben, ik bij haar terecht kon! Haar visite kaartje had ik in mijn portemonnee bewaard voor het geval dat.

2 jaar later was ik het even helemaal kwijt en had ik mijzelf en door hulp van buitenaf mij ertoe gezet om de telefoon te pakken en het nummer te bellen wat nog in mijn portemonnee zat. Ik maakte een afspraak met Ansje, een fijn en heftig gesprek volgde. Waarop Ansje dacht dat zij mij misschien niet kon helpen heeft zij mij toch een hele goede richting op gestuurd!

De Camino raadt zij mij op dat moment aan, of wel Santiago de Compostela!

Ik had daar nog nooit van gehoord maar zij gaf mij een boek mee waarin haar ervaring stond, zij had hem namelijk gelopen.Later hebben wij nog een aantal keer afgesproken om wat dieper in mijn verleden te duiken, waar komt dit nu allemaal vandaan. Fijne wandelingen en gesprekken in het bos of bij haar thuis.

Als je er voor open staat en elkaar het vertrouwen geeft dat je alles kan en mag zeggen dan heb je een hele fijne en warme omgang met elkaar.Tussendoor een berichtje of het goed gaat was altijd wel op zijn plaats.

Ik heb de wandelroute gelopen en met trots kan ik zeggen dat ik door weer en wind, regen, kou en zonneschijn de mooiste 5 weken van mijn leven heb beleefd! 800 km voet voor voet, een betere heling van jezelf kan ik mij niet voorstellen!

Ansje was mijn aanzet om dit te doen en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Zelfs nu tonen wij nog interesse in elkaar door af en toe een berichtje te sturen hoe het elkaar vergaat.

Ansje bedankt voor de beste tip en advies dat jij mij kon geven op dat moment!

Tim