Durf te voelen Massage.

Durf te voelen Massage

De Durf te voelen Massage is een vloeiende massage van verschillende massages, zoals shiatsu, ( is een Japanse drukpuntmassage) lomi lomi ( een vloeiende massage uit Hawai met drukken, kneden en wrijven) en ontspanningsmassage.

Het is een uiterst ontspannende en prettige massage waarbij ik mijn vingers, handpalmen, armen en ellebogen op het ritme van de muziek gebruik om de energie weer te laten stromen.

Een massage waar je blij van wordt!

Deze massage wordt als zeer weldadig ervaren zowel op mentaal als fysiek niveau en wordt op het blote lichaam gegeven met een heerlijk geurende massageolie met essentiële olie, begeleidt door mooie muziek om even weg te dromen.

De massage wordt uitgevoerd op de futon, een speciale massage mat die op de grond ligt. Als masseur kan ik dan gemakkelijk rondom de cliënt bewegen en de juiste druk en aandacht geven. Het gedeelte van het lichaam dat net gemasseerd is bedek ik onder zachte katoenen baddoeken.

De massage duurt ongeveer 1 uur.

Durf te voelen Massage: ( particulier  incl. BTW )                                      Op locatie      Bij mij thuis

50 min.                                                                                                                   € 58,00        € 48,00

Reiskosten € 0,50 per km.

Ik geef géén erotische massages.