Massage

Stel je eens voor…

…hoe heerlijk het is om na een zalige massage met heerlijk geurende olie, niet weer meteen je kleding aan te hoeven doen, om weer in de auto te moeten stappen of in de koude op de fiets.

Maar dat je lekker in je badjas in je eigen vertrouwde omgeving op je bank met een warme kop thee in je handen kan nagenieten.

Ik kan die droom voor je vervullen!

Ik kom met mijn massagemat ( futon ), geurende olie, baddoeken, muziek naar je toe om jou een totaal ontspannende massage te geven voor je gehele lichaam.

Natuurlijk kan ik je ook een fijne massage over je kleding op mijn meegebrachte stoel geven.

Eventueel kan de massage ook bij mij in huiselijke sfeer gegeven worden.

“De genezende kracht van aanraking”.

Aanraken en aangeraakt worden is onze eerste levensbehoefte en van essentieel belang voor onze lichamelijke en emotionele gezondheid. Al van oudsher weten mensen intuïtief dat aanraken en massage helend werkt. Over een pijnlijke plek wordt gewreven, een omhelzing doet wonderen en biedt veiligheid, ontspanning en acceptatie.

“Massage is een weldaad voor lichaam en geest en werkt tevens tegen een burn-out”.

Massage helpt om fysieke spanningen en spanningen van de dag te verlichten en los te laten en de energiebalans te herstellen.

Let op: Contra-indicaties! Een massage is niet toegestaan bij: zwangerschap, kanker, open zwerende wonden, fracturen, vaataandoeningen, hoge/lage bloeddruk, hartafwijkingen, slechte algemene gezondheid en ernstige psychische stoornissen. Bij twijfel altijd uw arts raadplegen.

Voor zowel de massage als de coaching geldt alleen contante betaling!

Bij verhindering kan de afspraak tot 24 uur van tevoren verzet of geannuleerd worden. Daarna wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Ik geef géén erotische massages.

Ansje de Ruijter

Mail: info@durftevoelen.nl