Bedrijfsmassage Stoelmassage

Een massage die doorwerkt maakt stoelmassage niet tot een luxe maar tot een verstandige investering!

Werknemers zijn het kostbaarste “kapitaal” van uw bedrijf. Weet u dat 70% van werkverzuimklachten stress gerelateerd zijn?

Een zieke werknemer kost u € 250,- per dag. Voor € 200,- per half jaar kunt u iedere 2 weken een medewerker een waarderend gebaar geven door een stoelmassage aan te bieden.

Bedrijfsmassage op Locatie

 

Waarom is bedrijfsmassage interessant voor uw bedrijf?

 Bedrijfsmassage is uitermate geschikt voor mensen:

 • Die veel in dezelfde houding zitten
 • Die regelmatig onder hoge druk werken
 • Die veel achter de computer werken
 • Met typische kantoorklachten zoals RSI
 • Met stressgerelateerde klachten en om BURN OUT te voorkomen

Het gaat er immers om: Hoe blijft men gezond, in plaats van hoe wordt men beter.

Wat is bedrijfsmassage ?

De bedrijfsmassage is een stoelmassage en een effectieve drukpuntmassage gebaseerd op een eeuwenoude Japanse massagetraditie. Het wordt gegeven door de vingers, handpalmen en ellebogen waarbij zo’n 60 punten aan bod komen. Er wordt vooral gewerkt op de lichaamszones die door het werk het meest worden belast zoals het hoofd, nek, rug, schouders, heupen, armen en handen. De massage wordt gegeven terwijl u met uw kleding aan, in een door de masseur meegenomen ergonomische stoel zit.

Een frequente stoelmassage van 1 x per 2 weken levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van uw medewerkers en uw organisatie. Dit is wetenschappelijk onderzocht door het “Touch Research Institute of the University of Miami”.

Wat bied Durf te Voelen uw werknemers?

 • Vermindering van spanningen in gewrichten en spieren en een verbetering van de bloedsomloop.
 • Herstel van spierweefsel.
 • Vermindering van lichamelijke klachten en gevoelens van vermoeidheid en stress . Het bevordert tevens de lymfe en bloedcirculatie en versterkt het immuunsysteem.
 • Preventie van werkgerelateerde klachten. zoals RSI en BURN OUT.
 • Meer energie binnen een tevreden werksfeer.
 • De massage wordt over de kleding heen gegeven, duurt 15 minuten en heeft onmiddellijk resultaat, waarna uw werknemer weer met hernieuwde energie aan het werk kan gaan.

Waarom kiest u voor Durf te Voelen?

Ik ben een gediplomeerd shiatsu-masseur met jarenlange ervaring sinds 2003 en heb al duizenden massages gegeven. De stoelmassage opleiding heb ik in 2003 bij Touch Pro Europe gevolgd en sindsdien volg ik de richtlijnen van de stoelmassages die ik daar heb geleerd.  Op deze manier bent u altijd verzekerd van kwaliteit! Daarbij kan ik door mijn topcoach opleiding en verdere psychologische opleidingen een luisterend oor met desgevraagd advies bieden aan mijn klanten. Al onze stoelmasseurs hebben jarenlange ervaring en zijn gediplomeerd masseur.

Waar wordt een stoelmassage gegeven?

Voor deze massagevorm is maar een kleine ruimte nodig van 3x3m en kan praktisch overal gegeven worden. Het meest prettig is een afgesloten ruimte, bijvoorbeeld een vergaderkamer of kantoor.

Fiscaal voordeel – Massage opnemen in uw arbo-plan

Naast dat u uw werknemers een gezonde en ontspannen werkomgeving biedt, heeft het laten verzorgen van stoelmassages ook fiscale voordelen voor u als werkgever.

Tarieven:

Bedrijf stoelmassage:  Vanaf 3 uur ( 9 massages )  all-in en excl. 21% BTW   € 51,00 per uur. Het tarief is afhankelijk van het aantal massages en de frequentie. Voor meerdere massages en een half jaar of jaarcontract gelden andere tarieven.  Er kunnen 3 massages per uur worden gegeven met een minimum van 3 uur en een maximum van 6 uur per dag. Afhankelijk van de bereikbaarheid is het ook mogelijk om minder dan 3 uur massages te geven. Ik maak graag een offerte op maat voor u.

Buiten Breda worden reiskosten in rekening gebracht à € 0,20 per km. Voor particulieren geldt een ander tarief. ( zie stoelmassage )

Ansje de Ruijter

Let op: Contra-indicaties! Een massage is niet toegestaan bij: zwangerschap, kanker, open zwerende wonden, fracturen, vaataandoeningen, hoge/lage bloeddruk, hartafwijkingen, slechte algemene gezondheid en ernstige psychische stoornissen. Bij twijfel altijd uw arts raadplegen.

Mail: info@durftevoelen.nl

rechter 2022a small